PRO-SEA levert verschillende online diensten zoals het standaardiseren van, of het opstellen van rapportages van duik of ROV inspecties.

Bij inspecties onder en rond de waterlijn komt er vaak een mix van data vrij zoals video beelden, foto’s, ,meetgegevens, gegevens over defecten, enz. Als beheerder van een onderwater asset zoals een schip, een kademuur, een fundering, wilt u een duidelijk beeld van de conditie. Bijvoorbeeld bij schade om een reparatieplan te maken. Maar ook voor toekomstig onderhoud is het handig om over goede praktische informatie te beschikken.

We leveren de volgende onlinediensten voor onze opdrachtgevers:

standaardiseren van onderwater inspecties
Het inspecteren van onderwaterassets wordt vaak door verschillende dienstverleners gedaan met elk hun eigen format en methodes. Laat door PRO-SEA per asset één format opmaken wat bij elke inspectie gebruikt wordt onafhankelijk welke dienstverlener de inspecties doet, en onafhankelijk waar ter wereld het asset zich bevindt.

Indien gewenst stellen we deze zodanig op dat ze goed aansluiten in het assetmanagement systeem of digitale inspectieplatform van opdrachtgevers.  

Opstellen rapportages
Aan de hand van video en fotobeelden en andere data aangeleverd door opdrachtgevers, stellen we rapportages op van onderwater lasprojecten, offshore visuele inspecties, scheeps of civiele inspecties, sprinklertanks enz. Zie ook de post over  Cswip 3.4u diensten.