PRO-SEA levert verschillende online diensten zoals het standaardiseren van onderwater inspecties, het beoordelen van beelden in de digital twin omgeving, of het opstellen van rapportages van inspecties gemaakt door duiker of ROV.

Bij inspecties onder en rond de waterlijn komt er vaak een mix van data vrij zoals video beelden, foto’s, ,meetgegevens, gegevens over defecten, enz. Als beheerder van een onderwater asset zoals een schip, een kademuur, een fundering, wilt u een duidelijk beeld van de conditie. Bijvoorbeeld bij schade om een reparatieplan te maken. Maar ook voor toekomstig onderhoud is het handig om over goede praktische informatie te beschikken.

We leveren de volgende onlinediensten voor onze opdrachtgevers:

standaardiseren van onderwater inspecties
Het inspecteren van onderwaterassets wordt vaak door verschillende dienstverleners gedaan met elk hun eigen format en methodes. Laat door PRO-SEA per asset één format opmaken wat bij elke inspectie gebruikt wordt onafhankelijk welke dienstverlener de inspecties doet, en onafhankelijk waar ter wereld het asset zich bevindt.

Indien gewenst stellen we deze zodanig op dat ze goed aansluiten in het assetmanagement systeem of digitale inspectieplatform van opdrachtgevers.  

Digital twin diensten
PRO-SEA werkt samen met professionele dronebedrijven. In het digital twinmodel verzorgen wij de beoordeling van beelden en het opstellen van de rapportage van b.v. kademuren of fundaties. Drone inspecties geven u een snel beeld waar er defecten zijn. Door de beelden goed te analyseren kunnen wij gericht verdere boven en onderwaterinspecties uitvoeren, of adviezen verzorgen. Rapportage van boven en onderwater inspectie sluiten naadloos op elkaar aan.

Opstellen rapportages
Aan de hand van video en fotobeelden en andere data aangeleverd door opdrachtgevers, stellen we rapportages op van onderwater lasprojecten, offshore visuele inspecties, scheeps of civiele inspecties, sprinklertanks enz.