diensten en materiaal

Zeeland Underwater Work B.V.  (ZEEUW)  is een duikbedrijf wat  meedenkt met uw onderwater uitdaging. Elke onderwater klus eist een specifieke aanpak. Onze teams bestaan uit ervaren werkvoorbereiders en duikers die hun uiterste best doen om het onderwater werk op een goede en veilige manier uit te voeren.Duikers van ZEEUW BV hebben een jarenlange ervaring met allerlei soorten onderwater werk. Onze aanpak verzekert u van de juiste mensen en materiaal om het werk uit te voeren.

Een greep uit onze diensten:

  • Onderwater inspecties van schepen, kademuren, funderingen
  • Afdichten van zeekasten of uitlaten
  • Las en brand werk
  • Werkzaamheden in sluizen
  • Beton inspecties en reparaties
  • Advies voor onderhoud en preventie
  • Algemene duikwerkzaamheden, schroeven klaren enz.
  • Schoonmaakwerkzaamheden met hogedruk reinigers, zowel boven als onderwater
  • Zwembad reparaties

 

Wij zetten het volgende materiaal in:

 Duikbussen
Wij beschikken over compleet ingerichte duikbussen met duikhelmen, umbilicals en ander materiaal om onderwater te kunnen werken.
Uiteraard alles gekeurd comform Nederlandse wetgeving!

 Aanhangwagen met generator
Onze 18 KW NANO-MAG Generator is de nieuwste ontwikkeling op gebied van generatoren, dankzij het permanente magnetische veld zorgt de Generator voor hogere efficiëntie en een lager energie gebruik, dat betekend dat deze veel minder uitstoot dan een traditionele generator! Door deze nieuwe techniek kunnen we dezelfde aanloopstromen aan als een 40 KVA generator.

Videosystemen
Zeeuw duikers hebben altijd een videocamera op de duikhelm gemonteerd. De onderwater beelden worden door de duiksupervisor en/of klantvertegenwoordiger bovenwater gevolgd en beoordeeld. Wij gebruiken verschillende videosystemen met opname mogelijkheden. Video opnames versturen wij digitaal naar onze klanten.

Computers met 4G internetverbinding
In onze duikbussen zijn computers met internetverbinding gemonteerd. Dit mobiel kantoor is ideaal voor het maken van o.a. rapportages. Client view kunnen wij op verzoek verzorgen, zodat opdrachtgevers op afstand mee kunnen kijken met de duiker.

Fotoapparatuur
Foto’s worden gemaakt wanneer er scherpe beelden vereist zijn. ZEEUW heeft goede apparatuur in huis voor close-up opnames.

Hogedruk reinigers
Zetten we in voor dat we onderwater inspecties uitvoeren. Schoonmaken van roosters, damplanken, of andere zaken waar aangroei zoals oesters, mosselen of kalkaanslag op zit. Zowel onder als bovenwater bijvoorbeeld bij steigers, kademuren die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Een effectief middel wat we vaak inzetten.

Lagedruk reinigers
Bij sluiskolken, drempels, in en uitlaten enz. hoopt vaak modder en slib op. Om dit te verplaatsen zetten we een lagedruk/hoog volume spuit in. Om grotere hoeveelheden slib te verplaatsen gebruiken we afvoerpompen.

Afvoerpompen
Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde bedrijven die dit materiaal leveren. Het is belangrijk om vooraf een goed beeld te krijgen van het benodigde materiaal. De inzet hiervan bepalen we aan de hand van onze inspecties. Zeeuw denkt mee om het juiste materiaal op de juiste plaats te krijgen.

Lucht gereedschap
ZEEUW levert gereedschap en tools die op lucht werken. Boren en hakken in beton is een veel voorkomende toepassing.

Hydraulisch gereedschap
Hakken, boren, slijpen in beton of staal. Bij ZEEUW kan het allemaal. Hydrauliek is uitermate geschikt voor onderwater toepassingen vanwege de constante kracht. Toepassingen zijn: (Kern)boringen in beton, boren of slijpen in staal bijvoorbeeld als voorbereiding bij laswerk.

Lasapparatuur
Onderwaterlassen vereist goed equipment. Zeeuw gebruikt dit ook. Ons lasmateriaal is geschikt om onderwater kwalitatief goede lassen neer te leggen. Voorbereiding is belangrijk, hiervoor gebruiken we hydraulisch of lucht gereedschap.

Broco brandequipment
Uitermate geschikt om onderwater in dun of dikwandig staal thermisch te snijden. Wij leveren een pakket bestaande uit zuurstof, stroomvoorziening, slangen, reduceers en elektrodes.

Ultrasoon wanddikte metingen
Zeeland Underwater Work gebruikt de bekende merken Tritex en Cygnus. Onderwater staaldikte metingen van b.v. damplanken worden regelmatig door onze duikers uitgevoerd.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Vul dan het onderstaand formulier in. Bellen kan ook uiteraard.

 

Algemeen nummer: 0113-402020
Web: www.zeeuw.pro
Mail:
info@zeeuw.pro
Mobile: +31 653869870